PDF Print E-mail

-  بررسی اثرات کشندگی و بازدارندگی رشد نانوذرات تیتانیوم اکساید (TiO2) بر میکرواورگانیزم هاي مضر در مواد غذایی

 

http://journals.rifst.ac.ir/article_66550_61b5b91cc1c1639582a8712af18a3301.pdf

 

               
-           کاربرد باکتریوفاژها در بیوکنترل پاتوژن های مواد غذایی
               
http://www.civilica.com/Paper-NCFOODI24-NCFOODI24_252.html
               
               

- افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو
               
http://www.civilica.com/Paper-NCFOODI24-NCFOODI24_253.html
               
               
- تاثیر باکتریهای پروبیوتیک درکاهش آلرژی های غذایی
               
http://www.civilica.com/Paper-NCFOODI24-NCFOODI24_254.html
 
Last Updated on Monday, 06 August 2018 08:55