- بررسی اثرات کشندگی و بازدارندگی رشد نانوذرات تیتانیوم اکساید (TiO2) بر میکرواورگانیزم هاي مضر در مواد غذایی
http://journals.rifst.ac.ir/article_66550_61b5b91cc1c1639582a8712af18a3301.pdf
- کاربرد باکتریوفاژها در بیوکنترل پاتوژن های مواد غذایی
http://www.civilica.com/Paper-NCFOODI24-NCFOODI24_252.html
- افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو
http://www.civilica.com/Paper-NCFOODI24-NCFOODI24_253.html
- تاثیر باکتریهای پروبیوتیک درکاهش آلرژی های غذایی
http://www.civilica.com/Paper-NCFOODI24-NCFOODI24_254.html
|
Last Updated on Monday, 06 August 2018 08:55 |